Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Honore szilikon sütőforma

8 815 Ft 7 285 Ft ÁFA nélkül
Honore szilikon sütőforma
Honore szilikon sütőforma
Elérhetőség: Szállítás 7-10 napon belül
Ár: 8 815 Ft

Szilikon sütőforma 3D Honore 19,5 cm - térfogat 1,6 l.

A Silikomart új, 2020-ban gyártott szilikon sütőformáinak kollekciója tartalmazza ezt a pötty alakú kis sütemények formáját is.

A forma lehetővé teszi 6 kis desszert elkészítését körettel friss gyümölcs vagy zselé formájában. Készíthet benne süteményt vagy kedvenc könnyű habját. Gyönyörű szilikon forma emlékeztet a híres Saint Honorére by Cédric Grolet. A forma ellenáll a -60 ° C és + 230 ° C közötti hőmérsékletnek, így klasszikus sütőben, mikrohullámú sütőben vagy hűtőszekrényben használhatja.

Forma mérete: 19 x 7 cm, térfogata 1600 ml.

Súly (brutto) 229 g
Térfogata 1600 ml
Anyag Szilikon
A termék listázva van: 3D sütőformák süteményekre és tortákra
Silikomart

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu Silikomart, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) Csütörtökön 07. 14.
Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) Csütörtökön 07. 14.
Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) Csütörtökön 07. 14.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk