AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

  Torta forma - ló fej 3D

  0x
  5 770 Ft 4 770 Ft ÁFA nélkül
  Torta forma - ló fej 3D
  Torta forma - ló fej 3D
  Elérhetőség: 3 héten belül készleten
  Ár: 5 770 Ft

  Torta forma - ló fej 3D

  Sütés előtt alaposan törölje le az öntőformát zsírral, és meghintje durva liszttel. Töltsük meg az űrlapot dörzsölt vagy felvert tésztával, amelyet sütés után könnyen meg lehet vágni és krémekkel megtölteni. Díszítheti a krémet tasakos zsákokkal és különféleképpen vágott csövekkel, vagy választhat bevonóanyagot más torták díszítéséhez vagy alakításához a ló szerelmeseinek. Könnyen vághatja a kantárt és más alakokat a bevonó anyagokból, hogy kitöltse a ló fejét. Színes lovak gél vagy folyékony festékekkel. Színezheti a kislányok számára a tortát gyöngyporfestékkel, vagy csillogó színeket használhat csőben a hatások fokozása érdekében.

  Alumínium forma póni fej alakban. Méret 35 x 26,5 x 5 cm.

  Súly (brutto) 188 g
  Nettó súly 118 g
  A termék listázva van: 3D sütőformák süteményekre és tortákra, Állotkák, Sport
  Wilton

  Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk