Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Torta forma - ló fej 3D

Rakráron van 2 darab Csütörtökön 07. 07. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
6 215 Ft 5 135 Ft ÁFA nélkül
Torta forma - ló fej 3D
Torta forma - ló fej 3D
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 6 215 Ft

Torta forma - ló fej 3D

Sütés előtt alaposan törölje le az öntőformát zsírral, és meghintje durva liszttel. Töltsük meg az űrlapot dörzsölt vagy felvert tésztával, amelyet sütés után könnyen meg lehet vágni és krémekkel megtölteni. Díszítheti a krémet tasakos zsákokkal és különféleképpen vágott csövekkel, vagy választhat bevonóanyagot más torták díszítéséhez vagy alakításához a ló szerelmeseinek. Könnyen vághatja a kantárt és más alakokat a bevonó anyagokból, hogy kitöltse a ló fejét. Színes lovak gél vagy folyékony festékekkel. Színezheti a kislányok számára a tortát gyöngyporfestékkel, vagy csillogó színeket használhat csőben a hatások fokozása érdekében.

Alumínium forma póni fej alakban. Méret 35 x 26,5 x 5 cm.

Súly (brutto) 188 g
Nettó súly 118 g
A termék listázva van: 3D sütőformák süteményekre és tortákra Állotkák Sport
Wilton

Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) Csütörtökön 07. 07.
Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) Csütörtökön 07. 07.
Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) Csütörtökön 07. 07.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk