Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Torta forma nyúl 31 cm - 3D

8 035 Ft 6 640 Ft ÁFA nélkül
Torta  forma nyúl 31 cm - 3D
Torta forma nyúl 31 cm - 3D
Elérhetőség: 2 héten belül készleten
Ár: 8 035 Ft

Torta forma nyúl alakban 3D-ben

Használja az űrlapot tavaszi és húsvéti desszertek készítéséhez. A formát alaposan kenje meg zsírral, és meghintje durva liszttel. Töltse fel fagyos vagy felvert tésztával. Díszítsük a tortát krémekkel vagy csokoládéval. Bevonható bevonó anyaggal is. A nyulat nagyméretű süteményre teheti, amelyet virágokkal, húsvéti tojásokkal és más alakzatokkal díszítenek.

Nyúl (vagy nyúl) torta formája. Ónból készült.

Magasság 31 cm, forma térfogata kb. 1,6 liter.

A termék listázva van: 3D sütőformák süteményekre és tortákra
Blex

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu značek Blex, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 06. 16.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 06. 16.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 06. 16.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk