Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Азбука - Azbuka kiszúró + 4 ukrán betű

Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
4 900 Ft 4 050 Ft ÁFA nélkül
Азбука - Azbuka kiszúró + 4 ukrán betű
Азбука - Azbuka kiszúró + 4 ukrán betű
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 4 900 Ft

Orosz ábécé - azbuka + 4 ukrán betű

Cirill betűvágók, beleértve a Az ukrán ábécé négy betűje 1,5 cm. A betűk szemet gyönyörködtető betűket hoznak létre a kölyköken. A betűk díszítik a süteményeket, a cupcakes-t és más cukrászati ​​termékeket. A fényesítő és csillogó hatások érdekében a betűket porszínnel díszítheti. Vigye fel enyhén a port a kefére, és enyhén bevonja rá a még meleg felületre. Használja az ehető ragasztót, a királyi mázot vagy a házi készítésű fehér és jegescukor keveréket, hogy az alakzatokat a torta felületéhez ragaszthassa.

Az alakzatokat különböző modellező és bevonó anyagokból, pl. K2, fondant, gumpasta és másokból lehet rögzíteni.

A betűkészítő a legjobban működik, ha jól keveri a marcipánt vagy a fondantot (javasoljuk, hogy a rugalmasság érdekében a Tylosa port keverjük össze), majd nagyon vékonyan és egyenletesen elterjedt. Ezután nyomja meg a kívánt betűt, és óvatosan húzza ki a tapperből.

Szakemberek Tipp: Ha egyenletesen kell tartanunk a tésztát vékonyan, akkor egy tészta vágót használunk a vágási tippek nélkül ...

Súly (brutto) 60 g
Nettó súly 60 g
A termék listázva van: Abécé és számok, Születésnapok

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk