Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Азбука - Azbuka kiszúró + 4 ukrán betű

  Rakráron van > 5 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  4 755 Ft 3 930 Ft ÁFA nélkül

  Orosz ábécé - azbuka + 4 ukrán betű

  Cirill betűvágók, beleértve a Az ukrán ábécé négy betűje 1,5 cm. A betűk szemet gyönyörködtető betűket hoznak létre a kölyköken. A betűk díszítik a süteményeket, a cupcakes-t és más cukrászati ​​termékeket. A fényesítő és csillogó hatások érdekében a betűket porszínnel díszítheti. Vigye fel enyhén a port a kefére, és enyhén bevonja rá a még meleg felületre. Használja az ehető ragasztót, a királyi mázot vagy a házi készítésű fehér és jegescukor keveréket, hogy az alakzatokat a torta felületéhez ragaszthassa.

  Az alakzatokat különböző modellező és bevonó anyagokból, pl. K2, fondant, gumpasta és másokból lehet rögzíteni.

  A betűkészítő a legjobban működik, ha jól keveri a marcipánt vagy a fondantot (javasoljuk, hogy a rugalmasság érdekében a Tylosa port keverjük össze), majd nagyon vékonyan és egyenletesen elterjedt. Ezután nyomja meg a kívánt betűt, és óvatosan húzza ki a tapperből.

  Szakemberek Tipp: Ha egyenletesen kell tartanunk a tésztát vékonyan, akkor egy tészta vágót használunk a vágási tippek nélkül ...

  Súly (brutto) 60 g
  Nettó súly 60 g
  A termék listázva van: Abécé és számok, Születésnapok

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 11. 27.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 11. 27.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 11. 27.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Lépjen kapcsolatba velünk