Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Gumi tragant (Gum Tragacanth) 50g - EXPIRÁLT 11/2018

  Felhatalmazott eladó Utolsó a raktárba Lejárt termékek ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
  Rakráron van 1 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  Rendszeres ár 7 115 Ft
  AKCIÓ -33%
  4 785 Ft 3 955 Ft ÁFA nélkül
  Gumi tragant (Gum Tragacanth) 50g - EXPIRÁLT 11/2018
  Gumi tragant (Gum Tragacanth) 50g - EXPIRÁLT 11/2018
  Dostupnost: Rakráron van 1 darab
  Ár: 4 785 Ft 7 115 Ft -33%

  Tragant gumi (Gum Tragacanth) - sűrítő, stabilizáló és emulgeálószer az anyagok modellezéséhez. 50 g

  Fehér természetes gumi por, szagtalan és íztelen. Ez az egyik legrégebbi természetes emulgeálószer.

  Adja hozzá a modellező agyaghoz, hogy keményebb és rugalmasabb pasztát hozzon létre, amely megerősíti például a szirmokat. Ez lehetővé teszi az anyag nagyon vékony szirmokba gördítését, például hűséges virágok létrehozását a huzalokon. A Tragacant sűrítő, stabilizáló, emulgeálószer is.

  Súly 50 g.

  Súly (brutto) 50 g
  Nettó súly 50 g
  A termék listázva van: Modelező és bevonó anyagok (fondant), Akció, Összetevők és fűszerek
  Rainbow Dust

  A szivárványos por-színekben (angliai Rainbow Dust Colors) valódi szakemberek vannak a színdíszek, az élelmiszer-színezékek és a sütemények készítésére és sütésére szolgáló alapanyagok területén. „Biztonságos és helyi beszállítói jóváhagyás” (SALSA) tanúsítvánnyal rendelkezik, amely az Egyesült Királyság élelmiszer-biztonsági szabványa, amelyet csak azoknak a top gyártóknak adnak ki, akik többször bizonyították képességüket biztonságos és legális élelmiszerek előállítására.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 15.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 15.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 15.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Vegye együtt

  Gumi tragant (Gum Tragacanth) 50g - EXPIRÁLT 11/2018

  Gumi tragant (Gum Tragacanth)…

  6 055 Ft
  Spórolt 2 330 Ft
  Gumi tragant (Gum Tragacanth) 50g - EXPIRÁLT 11/2018

  Gumi tragant (Gum Tragacanth)…

  5 730 Ft
  Spórolt 2 330 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk