Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Rozsdamentes acél csúszó/kör alakú forma süteményekhez és tortákhoz

Felhatalmazott eladó
Rakráron van > 5 darab Kedden 05. 24. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
3 430 Ft 2 835 Ft ÁFA nélkül
Rozsdamentes acél csúszó/kör alakú forma süteményekhez és tortákhoz
Rozsdamentes acél csúszó/kör alakú forma süteményekhez és tortákhoz
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 3 430 Ft

Tortaforma kör állítható.

Siklós forma különböző méretű és formájú sütemények sütéséhez. Csak egy formára van szükséged, és máris többszintes tortákat süthetsz.

A kerek forma sokféle ünnepi torta alapját képezi számos alkalomra. Rengeteg dekorációs lehetőség van. A tortát díszítheted krémekkel, gyümölcsökkel és zselatinnal, csokoládéval, nyújtófával, a torta tetejére más megsült formákat is ültethetsz, amelyeket nyújtófával borítasz és díszítesz. Ha a bevont rétegek összeálltak, egy elegáns esküvői torta lesz, amelyre virágokat, szalagokat, masnikat, gyöngyöket és egyéb díszeket helyezhet. Az egyes szinteket a texturált hátlapba öntött fondánnal díszítheti. Többszintes torták összeállításakor a tortaszinteket műanyag vagy bambusz tartó pálcikákkal támassza meg, amelyeket a párnákba csíptet, amelyekre a támogatott szint kerül. A csúszó perem lehetővé teszi, hogy a kívánt méretre állítsd be.

Ahelyett, hogy több formát használna egy többszintes torta összeállításához, használjon egy formát, amelyen kiméri a szinteket. A perem alkalmas a sütemények egyszerű elkészítésére, és miután megtöltötte egy réteg krémmel és megdermedt, könnyen kicsúsztathatja a peremet, hogy sima tortaperemeket érjen el. Kenje meg a peremet vajjal, porolja be durva liszttel, és helyezze sütőpapírral bélelt lapos tepsire. Vegye ki a megsült héjat. A megmosott és megszárított peremet megkenjük zsírral, porcukorral meghintjük, és vagy kibéleljük a forma peremét egy-egy díszített tortaszelettel, vagy megtöltjük krémmel, gyümölcsökkel díszítjük, tetejét zselatinnal borítjuk, és hagyjuk megdermedni. A perem könnyen eltávolítható a tetejének kicsúsztatásával.

Kör alakú, átmérője 15,5 és 29,5 cm között, magassága 7,5 cm.

Anyag: rozsdamentes acél

Súly (brutto) 233 g
A termék listázva van: Torta formák - felnik, Álítható formák
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) Kedden 05. 24.
Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) Kedden 05. 24.
Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) Kedden 05. 24.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk