Csomagokat korlátozás nélkül szállítunk! Koronavírus hírok.

Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Rózsaszín bársony spray hatás 100 ml

  Sprayezzen kakaóvajat, hogy bársonyos textúra-hatást érjen el a tortán vagy a desszerteken.

  Részletes termékleírás
  0x
  2 475 Ft 2 045 Ft ÁFA nélkül

  Sprayezzen kakaóvajat, hogy bársonyos textúra-hatást érjen el a tortán vagy a desszerteken.

  Modern süteményeket vagy bársonyos felületű tortákat keres? Újításként kakaóvaj spray-ket kínálunk, amelyek éppen ilyen bársonyos textúrát hoznak létre.

  Csokoládé színű fagyasztott vagy nagyon hideg édességekhez. A torta bársonyos felületet hoz létre, nagyon lenyűgöző és díszes. A festék nem tartalmaz azo-színezékeket (anyagokat, amelyek hátrányosan befolyásolhatják a gyermekek figyelmét és aktivitását).

  Csomagolás tartalma: 100 ml

  Adagolás: legfeljebb 75 g / kg

  Használat előtt hagyja hagyni, hogy a tartály kb. 25 ° C hőmérsékleten felmelegedjen, legalább 2 órán keresztül - ez a kakaóvaj felmelegedése és az azt követő könnyű felhordás a permetezett felületre miatt. Egy ilyen hevített festék ezután sok hideg (jobban fagyasztott) sütemény felületét permetezheti 20 cm-re. Használat után a fúvókát forró víz alatt kell öblíteni, hogy elkerülje a kakaóvaj kialakulását.

  Megjegyzés: a rendkívül fagyos (-40 ° C) színű sütemények nem alkalmazhatók. A szélsőséges fagyás miatt a festék nem tapad a tortához, és levál. Ezért jobb, ha a sütemény kissé fagyos, vagy csak nagyon hideg.

  tárolja 50 ° C  - ig helyen, ne forróság mellet

  Szín Rózsaszín
  A termék listázva van: Bársonyos hatás

  Termékösszetétel

  Kakaóvaj, fehér csokoládé (kakaóvaj, tejpor, tej-tejszérum, szója lecitin E322, aroma), színezőanyag (E171, E120)

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu-nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu-nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Szállítás 7-10 napon belül
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Szállítás 7-10 napon belül
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Szállítás 7-10 napon belül

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Vegye együtt

  Rózsaszín bársony spray hatás 100 ml

  Rózsaszín bársony spray hatás…

  9 890 Ft
  Rózsaszín bársony spray hatás 100 ml

  Rózsaszín bársony spray hatás…

  10 450 Ft
  Spórolt 1 765 Ft

  Hasonló

  2 475 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk