Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Bevonó anyag Pasta di Zucchero Master Martini - 4 kg

  Előnyös csomag
  Rakráron van 2 darab Hétfőn lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  JÓ VÉTEL: Ekonomikus csomagolás


  Rendszeres ár 10 800 Ft
  Vásárlással spórolt 1 015 Ft (–9%)
  9 785 Ft 8 510 Ft ÁFA nélkül
  Bevonó anyag Pasta di Zucchero Master Martini - 4 kg
  Bevonó anyag Pasta di Zucchero Master Martini - 4 kg
  Dostupnost: Rakráron van 2 darab
  Ár: 9 785 Ft

  Újdonság az olasz cukrászati műhelyből - extra rugalmas bevonóanyag mindenféle desszerthez és virághoz, beleértve a drótozott virágokat is.

  Ezen anyag összetétele: cukor, glükózszirup, keményítő, hidrogénezett növényi zsíroktól mentes - pálmazsír, víz, E422 nedvesítőszer, E466 sűrítő, E171 színezőanyag. A gyártó szerint - ez a termék gluténmentes, nem tartalmaz tejet és hidrogénezett zsírokat. Szállítási mennyiség: 4x 1 kg hermetikusan lezárt tartályban. Az anyag stabil és nagyban megkönnyíti a munkát a modellezés során - további 6 szín kínálatában.

  Tápérték 100 g-nál:

  Energiaérték 391/1653 kcal / kJ

  Zsírok 6,0 g

  ebből - telített 5,5 g

  Szénhidrátok 85,0 g

  ebből - cukrok 64,0 g

  poliolok, 2,0 g

  Rost 0g

  Fehérjék 0g

  Só 0,07 g

  28,0 mg nátrium

  0 mg koleszterin

  Súly (brutto) 4000 g
  Nettó súly 4000 g
  A termék listázva van: Bevonó anyagok (fondant), Gasztrocsomagolás

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk