Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Roll Decor bevonóanyag 1 kg

  Rugalmas bevonatú Roll Decor bevonat anyaga 1 kg.

  Részletes termékleírás
  Rakráron van > 5 darab Csütörtökön lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  JÓ VÉTEL: Ekonomikus csomagolás


  Rendszeres ár 2 230 Ft
  Vásárlással spórolt 45 Ft (–2%)
  2 185 Ft 1 900 Ft ÁFA nélkül

  Rugalmas bevonatú Roll Decor bevonat anyaga 1 kg.

  A Holland Roll Decor süteményanyag előnye a sokoldalúság. Nagy rugalmasságának köszönhetően alkalmas nagy, masszív sütemények bevonására. A hófehér szín elegáns hatást kölcsönöz. A felület sima, puha és sima. Kiváló lesz az esküvői torták és más ünnepi torták díszekkel, például virágokkal, gyöngyökkel, szalagokkal, gyémántokkal vagy más díszekkel.

  Különleges csontokat használhat érdekes hatásokhoz. A vékony formázó anyag tömörítéséhez Tylo port használhat. A sütemény bevonása előtt tekercseljünk egy 0,3–0,5 cm vastag szelet. Amikor átviszi a tortára, segítsen egy hosszú csövön, hogy becsavarja a lemezt. Használjon simítókat és simítókat a sütemény simításához.

  A porok érdekes effektusok létrehozására használhatók, ecsettel emeli ki a torta és a dekorációk különféle területeit. Az anyag szilárd, de nem szárad ki, és megőrzi a rugalmasságot a hűtőszekrényben. Kiválóan elfogadja az ízeket és aromákat, így javítható a semleges aroma. Az anyag könnyen színezhető ételfestékekkel. Az anyagot tortadekorációk készítésére is használják. Az anyagból kivághat formákat, csipkét, virágokat. Különböző karaktereket modellezhet. Az anyag tömörítéséhez nagyobb formák modellezéséhez dolgozzon porcukorral.

  Különleges anyag a cukrászati ​​termékek bevonására. A Roll Decor jegesedést könnyű megmunkálni, mivel műanyag, könnyen gördülő és nem reped bevonáskor. Ellenáll a hűtőszekrény nedves környezetének, és nem jut le a termékből. Hófehér színének köszönhetően esküvői tortákhoz is alkalmas. Színezéssel nagyon szép telített színeket kapunk. Csomagolva 1 kg.

  Konzisztenciája hasonló a népszerű K2 tömeghez, nagyon alkalmas patchworkhez, bevonathoz, lassan szárad, nemkeményedik, mint más tömegek. A bevonás során nincs szükség utántöltésre, bevonásra és szakításra. Ragacsos, tehát a munka során figyelembe kell venni. Finom porcukor vagy keményítőliszt adható hozzá a sűrűsödő vagy a modellekhez és a virágokhoz. Semlegesbb íze van, javasoljuk, hogy ízesítsen néhány kínált aromát.

  Vigyen fel kb. 21 - 23 ° C-ra. C.

   

  Allergének: Gluténtartalmú gabonafélék

  száraz és tiszta helyiségekben, jól szellőztetve, 1 - 20 ° C hőmérsékleten

  Súly (brutto) 1000 g
  Nettó súly 1000 g
  Szín Fehér
  A termék listázva van: Bevonó anyagok (fondant)

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 1760 kJ
  Energiaérték 421 kcal
  Teljes zsírtartalom 9,5 g
  - ebből telített zsírsavak 6,9 g
  Szénhidrátok 83 g
  - ebből cukok 61,6 g

  Termékösszetétel

  Cukor, glükózszirup, búzakeményítő, növényi zsír (pálma), növényi olaj (napraforgó), víz, E171 szín, E415 merevítő, aroma

  Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Gluténtartalmú gabonafélék

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 09. 30.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 09. 30.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 09. 30.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Vegye együtt

  Roll Decor bevonóanyag 1 kg

  Roll Decor bevonóanyag 1 kg

  3 115 Ft
  Roll Decor bevonóanyag 1 kg

  Roll Decor bevonóanyag 1 kg

  3 430 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk