Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Csipke forma

ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
Rakráron van > 5 darab Szerdán 05. 25. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Rendszeres ár 16 415 Ft
AKCIÓ -15%
13 950 Ft 11 530 Ft ÁFA nélkül
Csipke forma
Csipke forma
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 13 950 Ft 16 415 Ft -15%

Szilikon forma a szilárd dombornyomott csipkeszalagon - a modellező agyagból könnyen készíthet dombornyomott csipke díszítéseket a sütemények és a felületek mindkét oldalára. A forma hossza azt mondja nekünk, hogy ha a csipkét a méretben megadott hosszabb területeken alkalmazzuk, akkor a préselt mintát össze kell kötni. A gyakorlatban ez egy ferde vágást jelent a minta szélességén, ugyanabban a helyen, a zökkenőmentes összeköttetés elérése érdekében. Mérete: hossz 240 mm, mintázat szélessége 100 mm. Minta 214, fehér szilikon anyag

A termék listázva van: Csipkék és mintázók
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) Szerdán 05. 25.
Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) Szerdán 05. 25.
Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) Szerdán 05. 25.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk