Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Csipkekészlet texturált csipkekészlet 2

Rakráron van 3 darab Pénteken 05. 20. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
5 145 Ft 4 250 Ft ÁFA nélkül
Csipkekészlet texturált csipkekészlet 2
Csipkekészlet texturált csipkekészlet 2
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 5 145 Ft

Extrudálás a csipkekészítéshez.

A csipke úgy van megtervezve, hogy további vágóeszközökkel a csipkemintázatból egy további formát lehessen átszúrni. A gyöngyfényes színek alkalmasak a csipke szegélyeinek hangsúlyozására. Egy nagyon egyszerű módja ennek a megjelenésnek az elérése, ha a gyöngyöt felviszik a csipkere, miután azt a tortára helyezték. Az anyagnak nem szükséges, hogy megszáradjon, így azonnal, de később is festhető. Helyezzen egy kis mennyiségű gyöngyös vagy fényes port a raklapra vagy egy kis tartályra. Adjunk hozzá kis mennyiségű tiszta alkoholt, hogy színező keveréket kapjunk. Az alkohol nagyon gyorsan elpárolog, ezért nem oldja fel a cukor tömegét, és nem hagy ragacsos felületet. A csipke aranyozása érdekében tanácsos először felvinni az arany színű festéket, majd azt fehér gyöngyházfestékkel festeni.

A készlet 2 íves nyomócsíkot és 1 vágót tartalmaz
Méret: hosszúság kb. 9,2 cm
Anyag: műanyag

A termék listázva van: Csipkék és mintázók, Mintázók
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) Pénteken 05. 20.
Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) Pénteken 05. 20.
Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) Pénteken 05. 20.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk