Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Szilikon csipkeSlim Fantasy

9 355 Ft 7 735 Ft ÁFA nélkül
Szilikon csipkeSlim Fantasy
Szilikon csipkeSlim Fantasy
Elérhetőség: 3 héten belül készleten
Ár: 9 355 Ft

Szilikon csipke megjelenítő szilikon forma, 40x10 cm-es szalag.

Készíts egy szép dekoráció ehető cukor csipke szilikon benyomást ebben a formában a Silikomart Wonder sütemények. Ezzel a formával könnyen és pontosan csodálatos csipke dekorációkat készíthet a sütemények, desszertek, muffinok és hasonlók szélén.

Méret: 40 x 10 cm.

Súly (brutto) 107 g
Anyag Szilikon
A termék listázva van: Csipkék és mintázók Szilikon formák
Silikomart

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu Silikomart, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) Szerdán 07. 27.
Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) Szerdán 07. 27.
Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) Szerdán 07. 27.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk