Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

K2 csokoládé bevonóanyag - 1 kg

Rakráron van > 5 darab Hétfőn 05. 23. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
4 700 Ft 4 085 Ft ÁFA nélkül
K2 csokoládé bevonóanyag - 1 kg
K2 csokoládé bevonóanyag - 1 kg
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 4 700 Ft

K2 magyar bevonó anyag
A könnyen formázható fehér K2 alkalmas sütemények bevonására, dekoratív formák (betűk, virágok, díszek) faragására és figurák modellezésére. Nemcsak süteményeket, hanem cupcakeket is bevonhat, és a tetején apró díszítéseket hozhat létre. Ragasztjuk ehető ragasztóval, királyi mázzal, vagy készíthetünk saját rögzítőanyagot tojásfehérjéből, porcukorból és egy csepp vízből. Az anyag könnyen színezhető, lehetőleg gélfestékekkel. Festés után tekerje be az anyagot az élelmiszer-fóliába és hagyja állni kb. 15-30 percig, az mennyiség függvényében.

Az anyag kezelése előtt a rugalmasság elérése érdekében alaposan meg kell dolgozni az anyagot a kezében. Ezután gördítsen egy sima szőnyegen egy nagy lapra, ez egy szilikon szőnyeg megfelelő. Gördülés közben megszórjuk a tányért porcukorral, hogy megakadályozzuk. Ha a tömeg túl melegszik, meglágyul, és hagyja egy ideig szobahőmérsékleten (vagy egy ideig a hűtőszekrényben) állni, hogy még merevebbé váljon. Ezen idő alatt tartsa a fóliát szorosan az élelmiszer-fóliába csomagolva.

Bevonó sütemények
A sütemény beborításakor tekercselje meg a kb. 0,3–0,5 cm vastag lemezt. Ez a lefedettség nagysága sima hatást eredményez áttetsző alkatrészek nélkül. Tekerje a lemezt elég nagyra, hogy egyszerre lefedje a sütemény tetejét és oldalát. A lemez szállításakor segítsen egy hosszú csőben, amelyen megfordítja az enyhén cukorral bevont anyaglapot. Ha van egy speciális hosszú henger a marcipánhoz és a kárpitozáshoz otthon, akkor az is hasznos. Helyezze a tányért a sütemény tetejére, és engedje le a többi masszát a szélein. Vágja le a felesleges alkatrészeket, amelyek akadályozzák a kezelést, de vigyázzon, nehogy a tömeget annyira vágja le, hogy ne hagyja elfedni az oldalát. A bevonáshoz használjon sima műanyag simítóval - vasalóval, hogy simítsa a tömeget fentről lefelé. Folytassa úgy, hogy a lemezt csak a süteményhez nyomja, de ne húzza le élesen. Ez széttépheti az anyagot és elkerülheti a buborékokat. Ha még mindig el kell készítenie, csak csavarja össze, átszúrja és újra simítsa egy édesipari vasalóval. Amikor az egész torta be van borítva az alsó szélhez, vágja le a tömeg maradványait körülbelül 1 cm átfedés eléréséig, és vas vagy tészta simítóval "átfedje" az átfedéseket a torta alatt.

A fennmaradó tömeg felhasználható tovább. Ha kemény, adjunk hozzá némi vizet. Ha nem azonnal dolgozik az anyaggal, akkor 1-2 hétig szorosan csomagolva van az élelmiszer-fóliába. Vigyázzon, nehogy levegő kerüljön az anyagra, mert az megkeményedik.

Borító cupcakes
Készítse elő a cupcake felületét a bevonásra - fedje le a ganache-t. Készítse elő az anyagot a kezébe, és tekerje rá kb. 0,35 cm vastag lapra. A tányért meghintheti porcukorral, de csak a kukoricát keményítse meg a felülettel. Vágjuk le a kerekeket, amelyek kissé meghaladják a cupcake felső oldalának átmérőjét. Sima élek. Nyomja meg a gomb közepét a függöny közepén, és egy keményebb fóliával (irodai papírpólóval) finoman simítsa be a széleit. A nagyobb hatás elérése érdekében kefe segítségével pormentesítheti gyöngyporral.

Összetevők: víz, porcukor, glükózcukor, agar-agar, növényi zsír, mandula aroma, E171 szín, E202 tartósítószer

Súly: 1 kg

Példák K2-vel bevont süteményekre

 

Még ezeket a süteményeket is beborítottuk a magyar K2 tömeggel, megrendelőnk, Diana Kačmar engedélyével közzétesszük őket

 

Súly (brutto) 1000 g
Nettó súly 1000 g
Szín Fehér
Származási ország Magyarország
A termék listázva van: Bevonó anyagok (fondant), Modelező és bevonó anyagok (fondant), Színes anyagok, Csokis anyagok, Alapanyagok
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) Hétfőn 05. 23.
Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) Hétfőn 05. 23.
Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) Hétfőn 05. 23.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

K2 csokoládé bevonóanyag - 1 kg

K2 csokoládé bevonóanyag - 1…

5 945 Ft
K2 csokoládé bevonóanyag - 1 kg

K2 csokoládé bevonóanyag - 1…

6 455 Ft

Hasonló termék

28 545 Ft
15 130 Ft
3 700 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk