Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Csokoládé ceruza fehér- white - 900g - roletti

  0x
  10 700 Ft 9 305 Ft ÁFA nélkül
  Csokoládé ceruza fehér- white - 900g - roletti
  Csokoládé ceruza fehér- white - 900g - roletti
  Dostupnost: Szállítás 7-10 napon belül
  Ár: 10 700 Ft

  Csokoládéval hengerelt fehér csokoládé - hossza 10 cm, e ceruza egyik vége kúpos. 225 db = 900 g dobozban csomagolva. A súly a csomagolás szempontjából döntő fontosságú, ezért a ceruza száma változhat. A tájoláshoz a ceruza átmérője 5 mm.

  összetétel

  cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, búzapor, laktóz, emulgeálószer: E322 (szója lecitin), természetes vanília aromája

  Súly (brutto) 900 g
  A termék listázva van: Fehér csokoládé, Csokis dekoráció

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 2229 kJ
  Energiaérték 532 kcal
  Teljes zsírtartalom 29 g
  - ebből telített zsírsavak 10.2 g
  Szénhidrátok 64.2 g
  - ebből cukok 64.2 g
  Fehérje 4.1 g
  0.24 g

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Szállítás 7-10 napon belül
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Szállítás 7-10 napon belül
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Szállítás 7-10 napon belül

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk