Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Sötét csokoládé ceruza - 900 g - roletti

  Utolsó a raktárba
  Rakráron van 1 darab Hétfőn lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  11 845 Ft 10 300 Ft ÁFA nélkül
  Sötét csokoládé ceruza - 900 g - roletti
  Sötét csokoládé ceruza - 900 g - roletti
  Dostupnost: Rakráron van 1 darab
  Ár: 11 845 Ft

  Csokoládéval hengerelt sötét csokoládé - hossza 10 cm, e ceruza egyik vége kúpos. 225 db = 900 g dobozban csomagolva. A súly a csomagolás szempontjából döntő fontosságú, ezért a ceruza száma változhat. A tájoláshoz a ceruza átmérője 5 mm.

  Összetevők Cukor

  Kakaómassza

  Kakaóvaj

  Emulgeálószer: E322 (szója lecitin) Természetes vanília aroma

  Súly (brutto) 900 g
  Nettó súly 900 g
  Szín Barna
  A termék listázva van: Csokis dekoráció, Sötét csokoládé

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 2093 kJ
  Energiaérték 502 kcal
  Teljes zsírtartalom 30 g
  - ebből telített zsírsavak 18.6 g
  Szénhidrátok 50.5 g
  - ebből cukok 48 g
  Fehérje 5.8 g
  Rost 7.6 g
  0.048 g

  Termékösszetétel

  Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Szójabab (szója)

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk