Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Szerelem csokoládé - fehér csokoládé dekoráció 35db

  Finom csokoládé sötét csokoládéval, arany nyomtatással.

  Részletes termékleírás
  Rakráron van 3 darab Hétfőn lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  Ezt a terméket lehet vásárolni kedvezményeb áron nagyobb csomagban
  2 555 Ft 2 225 Ft ÁFA nélkül
  Szerelem csokoládé - fehér csokoládé dekoráció 35db
  Szerelem csokoládé - fehér csokoládé dekoráció 35db
  Dostupnost: Rakráron van 3 darab
  Ár: 2 555 Ft

  Finom csokoládé sötét csokoládéval, arany nyomtatással.

  Finom csokoládé sötét csokoládéval, arany nyomtatással. Alkalmas sütemények, esküvői desszertek, Valentin-nap vagy anyák napja díszítésére. Csomag 8 db

  Összetevők: kakaópaszta, cukor, kakaózsír, szója lecitin (E322), természetes vanília aroma, sovány tejpor, édesített sűrített tej, glicerin (E422), pektin (E440), citromsav (E330), E202 tartósítószer, E171 szín, 172).

  Tárolás: Száraz és hűvös helyen tárolandó.

  Méret: 3,5 x 3,5 cm

  Készült EU-ban

  Súly (brutto) 110 g
  Csokoládé fajta Fehér csokoládé
  A termék listázva van: Csokis dekoráció, Esküvő, Valentin

  Termékösszetétel

  Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Szójabab (szója), Tej

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk