Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Cukor dekorációs ezüst gyöngyök - golyók 50 g

  Ezüst golyók - 2 - 50 g gyöngyök

  Részletes termékleírás
  Rakráron van > 5 darab Csütörtökön lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  Rendszeres ár 770 Ft
  AKCIÓ -26%
  570 Ft 495 Ft ÁFA nélkül

  Ezüst golyók - 2 - 50 g gyöngyök

  Ezüst cukorgolyók - ehető dekoráció - átmérő 6,5 mm (tolerancia + 1mm), tömeg 50g. A dekoráció méretével kapcsolatos panaszok miatt hozzávetőleges átmérőt adunk, amely szállítástól szállításig változik.

  Összetevők: (csökkenő sorrendben)
  Cukor, búzaliszt, rizskeményítő, stabilizálószer: gumiarábikum, maltodextrin, E174 színezékek,
  E171.
  Allergént tartalmaz: Glutén, földimogyoró, dió

  Tápérték 100 g termékre:
  Energia Kcal / Kj: 382/1623
  Zsír: 0
  ebből telített
  zsírsavak g: 0
  G-fehérje: 2,05
  Szénhidrátok g: 93,4
  ebből cukrok g: 80,18
  Rost g: 1,55
  Víz g: 2,91
  Nátrium mg: 17,1

  Súly (brutto) 50 g
  Nettó súly 50 g
  Szín Ezüst
  A termék listázva van: Cukor dekoráció - Gyöngyök és golyók

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 01.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 01.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 01.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Lépjen kapcsolatba velünk