Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Szivárvány golyók 50 g

  Fémes szivárványcukor-golyók - többszínű.

  Részletes termékleírás
  Nem tartalmaz gentechnológiával módosított anagyot
  Rakráron van > 5 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  715 Ft 620 Ft ÁFA nélkül

  Fémes szivárványcukor-golyók - többszínű.

  Szivárványos metál színű bevonatú cukorlabdákat használnak az édességekben sütemények, desszertek és desszertek díszítésére.

  A gömb mérete kb. 3 - 4 mm.

  Illat és íz: édes, szagtalan

  Tárolja száraz és hűvös helyen, sértetlen tartályban, közvetlen hő- és fényforrásoktól távol.

  Súly (brutto) 50 g
  Nettó súly 50 g
  Származási ország Olaszország
  A termék listázva van: Cukor dekoráció - Gyöngyök és golyók

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 1671,1 kJ
  Energiaérték 393,2 kcal
  Szénhidrátok 98,3 g
  - ebből cukok 91,2 g

  Termékösszetétel

  Cukor, rizs és kukoricakeményítő, glükózszirup, vanillin aromája, színezékek: E100, E122, E131, E174. Nyomokban glutént, tejet, szóját, földimogyorót, diót tartalmazhat.

  Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Gluténtartalmú gabonafélék, Földimogyoró, Szójabab (szója), Tej, Diók (mandula, dió)

  Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

  Gyártó kijelentetés Anélkül, genetikailag módosított összetevőket (GMO-mentes)

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 10. 02.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 10. 02.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 10. 02.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Lépjen kapcsolatba velünk