Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Cukor dekorációs hópelyhek - cukor 100 g

  Cukor hinti hópelyhek formájában.

  Részletes termékleírás
  0x
  1 085 Ft 945 Ft ÁFA nélkül

  Cukor hinti hópelyhek formájában.

  Ehető dekoráció. Különféle süteményeket és desszerteket cukorpelyhekkel díszíthet. Nagyon jól néznek ki, mint egy apró részlet a bevonatos téli témájú dartson és krémes díszítéssel. Használhatja őket cupcakes és kis desszertek díszítésére is. A pehely díszíti a karácsonyi sütiket, a macaroons és a sütiket.

  A legjobb, ha a pehely csokoládéval vagy királyi mázzal rögzíti. Használhat ehető ragasztót vagy csőhéjat is.

  Fehér cukor szóródás - hópelyhek, ehető karácsonyi sütemények dekorációja. A pelyhek átmérője 10 mm.

  Összetevők: Cukor, rizsliszt, rizsolaj, burgonyakeményítő, aroma. Nyomokban mogyorót tartalmazhat.

  Súly 100 g

  Tápérték 100 g termékben:

  Energiaérték / 100 g / ml: 1816 kJ
  Zsír: 7,4 g
  ebből telített zsírsavak: 1,5 g
  Szénhidrátok: 91,3 g
  ebből cukor: 87,1 g
  Fehérje: 0,5 g
  Só: 0,0 g
  Gyártva Németországban

  Súly (brutto) 30 g
  Nettó súly 30 g
  Party téma Frozen - Jégvarázs
  Szín Fehér
  A termék listázva van: Cukor dekoráció - Pehelyek, Frozen, Karácsony

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Áru nem áll rendelkezésre
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Áru nem áll rendelkezésre
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Áru nem áll rendelkezésre

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Lépjen kapcsolatba velünk