Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Királyi máz Super Ice dekorációhoz 1 kg / zacskó

  Királyi máz, alkalmas sütemények díszítésére vagy figurák csatolására.

  Részletes termékleírás
  Előnyös csomag
  Rakráron van > 5 darab Csütörtökön lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  Rendszeres ár 4 715 Ft
  AKCIÓ -30%
  3 300 Ft 2 870 Ft ÁFA nélkül

  Királyi máz, alkalmas sütemények díszítésére vagy figurák csatolására.

  A királyi máz segítségével modellező agyag és marcipán figurákat csatolhat. Töltheti tésztazsákokban vágott csővel, és díszítheti a legjobban bevont tortákat csipkemintákkal, kekszekkel, mézeskalácsokkal, desszertekkel, cupcakesokkal, csokoládéval bevont szeletekkel stb. A tömeg különféle színűek lehet. Ugyanúgy működik, mint a mézeskalács jegesedés.

  A kész királyi máz Super Ice (azonnali fehér máz) ideális az alábbiakra: cukordekorációk készítéséhez, finom befejezéséhez egy biztonságos táskával, ún. Csipke dekoráció bevonó anyagokon (esküvői torták), mézeskalács, kemény tészta, és különösen a gyártás során színes virágok.

  A máz ehető, hófehér és szükség szerint színezhető. A keverék tökéletesen felszívja a különféle színeket. Nem tartalmaz friss tojásfehérjét, ezért nincs bakteriológiai szennyeződés vagy szalmonella veszélye.

  Utasítás: Adjon hozzá 140 grammot 1 kg Super Ice-hez. hideg víz. Mindent 2 percig verővel dolgoznak fel a maximális fordulatszámig. (vékonyabb máz esetén növelhető a víz adagolása).

  Súly (brutto) 1000 g
  Nettó súly 1000 g
  A termék listázva van: Cukrászati eszközök, Cukrászoti glazurák, royal icing, Húsvét, Karácsony, Mézeskalács diszítés, Keverékek és készítmények

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 01.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 01.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 01.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Vegye együtt

  Királyi máz Super Ice dekorációhoz 1 kg / zacskó

  Királyi máz Super Ice…

  4 685 Ft
  Spórolt 1 415 Ft

  Hasonló

  Lépjen kapcsolatba velünk