Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Elektromos háztartási olajprés White Glow

Gyakran készít házi olajat, és a Piteba kézi prés túl erőteljes az Ön számára? A megoldás egy háztartási elektromos olajprés. Modern kialakítás, kényelmes munka, könnyű tisztítás és egyszerű kezelés.…

Részletes termékleírás
Utolsó a raktárba ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
Rakráron van 1 darab Pénteken 09. 29. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Rendszeres ár 331 665 Ft
188 650 Ft 155 910 Ft ÁFA nélkül
Elektromos háztartási olajprés White Glow
Elektromos háztartási olajprés White Glow
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 188 650 Ft 331 665 Ft -43%

Gyakran készít házi olajat, és a Piteba kézi prés túl erőteljes az Ön számára? A megoldás egy háztartási elektromos olajprés. Modern kialakítás, kényelmes munka, könnyű tisztítás és egyszerű kezelés. Ez az új White Glow elektromos olajprés.

A háztartási elektromos olajprés előnye a teljes automatizálás, alapvetően elegendő a magvakat önteni, és csak folyamatos öntet és ellenőrzés. A vetőmagcsiszolással kapcsolatos összes munkát egy erős, ügyesen hajtott 180 W-os motor hajtja végre, rozsdamentes acél csavarral, rozsdamentes acél házba. Az egyik oldalról olaj áramlik, a másik oldalról pedig mag marad - úgynevezett szárazanyag. A szárazanyag vetőmagtípus szerint felhasználható nagyszerű étrend-kiegészítőként háziállatok számára. A szárazanyag számos fontos ásványi anyagot és számos anyagot tartalmaz, amelyek az olajat préselik. Ügyfeleink nagyon jó tapasztalatokkal rendelkeznek a szárazanyagokkal és a szerves műtrágyákkal kapcsolatban. De itt is természetesen a felhasznált vetőmag típusától, valamint az ásványi és egyéb anyagok tartalmától függ.

A háztartási elektromos prés hidegen nyomja meg az olajat (bár az előállítás során némi hőre van szükség az olaj kinyitásához és "felszabadításához" a zsírsejtből. Ezt a hőmérsékletet azonban szabályozza, és egy hőtömb biztosítja, amely működés közben csúszik. rozsdamentes acél csigaház (Standard, Compact már rendelkezik egy forgáccsal, amely a préstestbe van beépítve)

A sajtolt olaj így friss és tápláló, azonnali fogyasztásra kész.

A sajtoló készüléket háztartási használatra tervezték, ipari vagy üzleti tevékenységekhez nem.

A White Glow sokféle anyagot préselhet - lenmag, kendermag, repce, szezámmag, olajos magvak és még sok más.

Az orientációs hozamot ügyfeleink szerint - befolyásolhatja az egyedi fajta, a használt vetőmag nedvessége stb.:

Földimogyoró: 40% olajhozam
Szezám: olaj hozama 50%
Repcemag: olaj hozama 32%
Napraforgómag: olaj hozama 47%
A készlet tartalmaz: motor alkatrész, rozsdamentes acél féreg és persely, előlap, rögzítő csavarok, olajtartály, tápegység. zsinór, kefe a tisztításhoz.

specifikációk:

Motor teljesítmény: 180W 50Hz
zajszint: <50 dB
Feszültség: 220 V
súly: 9,6 kg *
méretei: 46x32x36 cm
CE tanúsítás
Megjegyzés: Az olajprés folyamatosan fejlődik az ügyfelek ismeretei és igényei szerint, darabgyártás, a feltüntetett képek, beleértve a színek kialakítását, az adatokat és a műszaki adatokat, részletekben eltérhetnek a mellékelt modelltől.

 

Súly (brutto) 6000 g
A termék listázva van: Akció Darálók, gépek
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 09. 29.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 09. 29.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 09. 29.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk