Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Elektromos háztartási olajprés White Glow

  Gyakran készít házi olajat, és a Piteba kézi prés túl erőteljes az Ön számára? A megoldás egy háztartási elektromos olajprés. Modern kialakítás, kényelmes munka, könnyű tisztítás és egyszerű kezelés.…

  Részletes termékleírás
  Utolsó a raktárba ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
  Rakráron van 1 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  Rendszeres ár 270 000 Ft
  AKCIÓ -37%
  170 000 Ft 140 495 Ft ÁFA nélkül

  Gyakran készít házi olajat, és a Piteba kézi prés túl erőteljes az Ön számára? A megoldás egy háztartási elektromos olajprés. Modern kialakítás, kényelmes munka, könnyű tisztítás és egyszerű kezelés. Ez az új White Glow elektromos olajprés.

  A háztartási elektromos olajprés előnye a teljes automatizálás, alapvetően elegendő a magvakat önteni, és csak folyamatos öntet és ellenőrzés. A vetőmagcsiszolással kapcsolatos összes munkát egy erős, ügyesen hajtott 180 W-os motor hajtja végre, rozsdamentes acél csavarral, rozsdamentes acél házba. Az egyik oldalról olaj áramlik, a másik oldalról pedig mag marad - úgynevezett szárazanyag. A szárazanyag vetőmagtípus szerint felhasználható nagyszerű étrend-kiegészítőként háziállatok számára. A szárazanyag számos fontos ásványi anyagot és számos anyagot tartalmaz, amelyek az olajat préselik. Ügyfeleink nagyon jó tapasztalatokkal rendelkeznek a szárazanyagokkal és a szerves műtrágyákkal kapcsolatban. De itt is természetesen a felhasznált vetőmag típusától, valamint az ásványi és egyéb anyagok tartalmától függ.

  A háztartási elektromos prés hidegen nyomja meg az olajat (bár az előállítás során némi hőre van szükség az olaj kinyitásához és "felszabadításához" a zsírsejtből. Ezt a hőmérsékletet azonban szabályozza, és egy hőtömb biztosítja, amely működés közben csúszik. rozsdamentes acél csigaház (Standard, Compact már rendelkezik egy forgáccsal, amely a préstestbe van beépítve)

  A sajtolt olaj így friss és tápláló, azonnali fogyasztásra kész.

  A sajtoló készüléket háztartási használatra tervezték, ipari vagy üzleti tevékenységekhez nem.

  A White Glow sokféle anyagot préselhet - lenmag, kendermag, repce, szezámmag, olajos magvak és még sok más.

  Az orientációs hozamot ügyfeleink szerint - befolyásolhatja az egyedi fajta, a használt vetőmag nedvessége stb.:

  Földimogyoró: 40% olajhozam
  Szezám: olaj hozama 50%
  Repcemag: olaj hozama 32%
  Napraforgómag: olaj hozama 47%
  A készlet tartalmaz: motor alkatrész, rozsdamentes acél féreg és persely, előlap, rögzítő csavarok, olajtartály, tápegység. zsinór, kefe a tisztításhoz.

  specifikációk:

  Motor teljesítmény: 180W 50Hz
  zajszint: <50 dB
  Feszültség: 220 V
  súly: 9,6 kg *
  méretei: 46x32x36 cm
  CE tanúsítás
  Megjegyzés: Az olajprés folyamatosan fejlődik az ügyfelek ismeretei és igényei szerint, darabgyártás, a feltüntetett képek, beleértve a színek kialakítását, az adatokat és a műszaki adatokat, részletekben eltérhetnek a mellékelt modelltől.

  A termék listázva van: Darálók, gépek

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 11. 05.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 11. 05.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 11. 05.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Lépjen kapcsolatba velünk