AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Márvány mozsár

  Robosztus márványhabarcs mozsártörővel.

  Részletes termékleírás
  Utolsó a raktárba
  Rakráron van 1 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  6 400 Ft 5 290 Ft ÁFA nélkül
  Márvány mozsár
  Márvány mozsár
  Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
  Ár: 6 400 Ft

  Robosztus márványhabarcs mozsártörővel.

  Használjon erős habarcsot különféle fűszerek összetörésére és őrlésére, a fokhagymapaszta, pesto és más keverékek törlésére. A habarcs nem továbbítja a szagokat, és könnyen mosható.

  A masszív, kb. 11 cm-es habarcs és mozsarat egy stabil márvány alakú lábán alapvető kiegészítők a konyhában. Csiszolja meg a fűszereket, a vaníliát, a friss és szárított gyógynövényeket, a diót vagy akár durva Himalája sót.

  Tartósítson aromákat és vitaminokat.

  Természetes csiszolt márványból készül, különböző színekben és díszekben - mindegyik darab eredeti. Jelenleg fekete és rózsaszínű habarcs van raktáron. Semleges szürke is kapható. Ha érdekli egy adott szín, kérjük, jelezze azt a megjegyzésben.

  Súly (brutto) 1700 g
  Nettó súly 1700 g
  A termék listázva van: Darálók, gépek

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk