Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Márvány mozsár

Robosztus márványhabarcs mozsártörővel.

Részletes termékleírás
Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
6 570 Ft 5 430 Ft ÁFA nélkül
Márvány mozsár
Márvány mozsár
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 6 570 Ft

Robosztus márványhabarcs mozsártörővel.

Használjon erős habarcsot különféle fűszerek összetörésére és őrlésére, a fokhagymapaszta, pesto és más keverékek törlésére. A habarcs nem továbbítja a szagokat, és könnyen mosható.

A masszív, kb. 11 cm-es habarcs és mozsarat egy stabil márvány alakú lábán alapvető kiegészítők a konyhában. Csiszolja meg a fűszereket, a vaníliát, a friss és szárított gyógynövényeket, a diót vagy akár durva Himalája sót.

Tartósítson aromákat és vitaminokat.

Természetes csiszolt márványból készül, különböző színekben és díszekben - mindegyik darab eredeti. Jelenleg fekete és rózsaszínű habarcs van raktáron. Semleges szürke is kapható. Ha érdekli egy adott szín, kérjük, jelezze azt a megjegyzésben.

Súly (brutto) 1700 g
Nettó súly 1700 g
A termék listázva van: Darálók, gépek

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk