Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Négyzet alakú csésze PET Diamante 200ml - készlet 10 db

Négyzet alakú csésze PET Diamante 200ml - készlet 10 db

Részletes termékleírás
Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 415 Ft 1 170 Ft ÁFA nélkül
Négyzet alakú csésze PET Diamante 200ml - készlet 10 db
Négyzet alakú csésze PET Diamante 200ml - készlet 10 db
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 1 415 Ft

Négyzet alakú csésze PET Diamante 200ml - készlet 10 db

Használja a csészét egy adag desszertek készítéséhez, amelyek nem csak a büféasztalokon, a pártinál, hanem a baráti találkozóra szánt ünnepi asztalnál is kiemelkednek. Alkalmas kis saláták kiszolgálására kültéri és banketten. Az ételek eldobhatóak, ezért ne aggódj az ételek mosásakor.

Átlátszó csésze elegáns desszertekhez, egyszeri használatra. A töltött csészék lehűthetők vagy fagyaszthatók. 10 darab ára.

Súly (brutto) 160 g
Nettó súly 160 g
Térfogata 200 ml
A termék listázva van: Egyszer használatos poharak, poharak, Desszert csészék

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk