Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Műanyag zacskók 55/90

Ezt a terméket lehet vásárolni kedvezményeb áron nagyobb csomagban
330 Ft 270 Ft ÁFA nélkül
Műanyag zacskók 55/90
Műanyag zacskók 55/90
Elérhetőség: Szállítás 7-10 napon belül
Ár: 330 Ft

Tömör szilárd műanyagból készült, erős hegesztésű zsákok, amelyek klasszikus cukrászdák használatára alkalmasak, a cukrászdák ezt a fajta zsákot egy vagy több alkalommal jelzik. De a cseh háziasszonyait a zsák töréséig ismerjük, a végéig használják. Miért nem. De ne felejtsük el a karbantartását - öblítsük le mosószeres vízzel a zsír eltávolításához, majd jó, ha a zsákot azonnal törölje papírtörlővel / szalvétával. A zsák azonnal megszárad, és tisztítható.


Ebben az esetben a hossza 55 cm

Súly (brutto) 13 g
Nettó súly 13 g
Szín Átlátszó
Anyag Műanyag
A termék listázva van: Díszítő zacskók, Mézeskalács diszítés

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk