Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Billenő forma - nyelv 30 db

Billenő forma Nyelv

Részletes termékleírás
A termék értékesítése már nem történik meg
Billenő forma - nyelv 30 db
Billenő forma - nyelv 30 db
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 1 815 Ft

Billenő forma Nyelv

A formát használhatja muffintésztával való töltéshez, sütés és kinyújtás után bevonhatja porcukorral, vagy díszítheti csokoládéval vagy más feltétekkel. A forma segítségével üreges kagylókat készíthet, amelyeket krémekkel illeszthet össze, és csokoládéval, dióval stb. is díszítheti. Mielőtt a tésztát a formába nyomjuk, a formát jobb, ha vajjal kenjük ki. Még langyosra sütve fordítsd ki a megsült tésztát.

A készlet 30 darabot tartalmaz. Ónlemezből készült. Kizárólag kézi mosást ajánlunk.

 

Súly (brutto) 100 g
A termék listázva van: Karácsony Dönthető formák
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk