Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Calyx dugattyúvágó - virág Mikulásvirág, tulipán, karambola - 3 db-os készlet

ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
Rakráron van > 5 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Rendszeres ár 3 455 Ft
AKCIÓ -26%
2 570 Ft 2 125 Ft ÁFA nélkül
Calyx dugattyúvágó - virág Mikulásvirág, tulipán, karambola - 3 db-os készlet
Calyx dugattyúvágó - virág Mikulásvirág, tulipán, karambola - 3 db-os készlet
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 2 570 Ft 3 455 Ft -26%

Három különböző méretű dugattyúrúd csillag alakú készlet.

A Calyx dugattyúval gyönyörű és valódi virágot készíthet a modellező és bevonó anyagokból. Használhatja karácsonyi csillaghoz, karambolához (kínai tengeri csillag), egy csésze tulipánhoz vagy akár liliomszirmokhoz.

Az extrudernek köszönhetően könnyedén kivághatja a kivágott formákat, és ezzel egyidejűleg megadhatja a részleteket. Egy kissé lekerekített hegyes modellező csontváz segítségével felfelé hajolhat, és könnyedén nyújthatja az egyes leveleket. Használjon hegyes csontot a kívánt vénazáshoz vagy rázáshoz.

A virágok réttel díszített süteményeket, gyermek süteményeket és ünnepi süteményeket díszítenek gyerekeknek és felnőtteknek. Festheti a virágokat folyékony vagy gél színekkel. Porfestékkel adjon fényt.

Három műanyag dugattyú dugattyú 45, 55 és 65 mm átmérővel.

A termék listázva van: Dugattyúvágók és bélyegek, Virág kiszúrók - dugattyúk, Virágok és növények

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk