🎁  MA AJÁNDÉK MINDEN MEGRENDELÉSHEZ: Ingyenes csomag 3 db FFP2 légzőkészülék 🎁 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Gyümölcsvágó tutti frutti

Utolsó a raktárba ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
Rakráron van 1 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
5 645 Ft 4 665 Ft ÁFA nélkül
Gyümölcsvágó  tutti frutti
Gyümölcsvágó tutti frutti
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 5 645 Ft

Gyümölcs alakú négy, 50 mm-es dugattyú készlet.

Dombornyomott részletekkel rendelkező vágók díszítést készítenek mind a bevonó, mind a modellező anyagokból. A készlet tartalmaz eper, ananász és kétféle levél formáját. A festéshez használjon gélt vagy folyékony festékeket. Használjon színjelölőket a részletek színezéséhez. Díszítsen különféle témájú süteményeket gyermekeknek és felnőtteknek. Vágók segítségével tésztát vághat keksz készítéséhez.

Különböző színű.

A termék listázva van: Dugattyúvágók és bélyegek

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk