🎁  MA AJÁNDÉK MINDEN MEGRENDELÉSHEZ: Ingyenes csomag 3 db FFP2 légzőkészülék 🎁 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Kiszúró - borostyán levél 50 mm

ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
Rakráron van 4 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Rendszeres ár 2 555 Ft
AKCIÓ -15%
2 175 Ft 1 795 Ft ÁFA nélkül
Kiszúró - borostyán levél 50 mm
Kiszúró - borostyán levél 50 mm
Elérhetőség: Rakráron van 4 darab
Ár: 2 175 Ft 2 555 Ft -15%

Ez a borostyán levél mérete 50 mm. A fogalom tisztázása - gyorsan, pontosan, pontosan - a hengerelt marcipánból az első lépésben levágta az alakot, a második lépésben a megkönnyebbüléshez, a harmadik lépésben a kivágott kerület szélén felfelé csúsztatja az alakot, és eltávolíthatja az egész vágott alakot. Használat után kézzel mossa le a vágót, és ne törölje le alaposan nedves ruhával. Anyag műanyag

Súly (brutto) 25 g
Nettó súly 25 g
A termék listázva van: Dugattyúvágók és bélyegek

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk