AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Négylevelű lóhere dugattyú

  Utolsó a raktárba
  Rakráron van 1 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  Rendszeres ár 3 255 Ft
  AKCIÓ -8%
  2 985 Ft 2 470 Ft ÁFA nélkül
  Négylevelű lóhere dugattyú
  Négylevelű lóhere dugattyú
  Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
  Ár: 2 985 Ft 3 255 Ft -8%

  Hortenzia alakú dugattyúvágó készlet.

  Vágókészlettel több virágméretet is létrehozhat. A modellező és bevonó anyagokból kivágott formák extruder segítségével könnyen eltávolíthatók a maróból. A virágokat hegyes vagy kerek csontokkal alakíthatja tovább. A szárításhoz használjon speciális tojástálcát vagy tálcát. Díszítsd a virágokat süteményekkel, muffinokkal és egyéb desszertekkel. A legtöbb virág kiemelkedik a bevont alkatokra. Használjon gélt vagy folyékony festéket a modellező és bevonó anyagokból származó virágok színezésére. Ha azt szeretné, hogy a virágok csillogó hatásúvá váljanak, válasszon gyöngyházport.

  A készlet három, 28, 39 és 50 mm méretű dugattyút tartalmaz.

  A termék listázva van: Dugattyúvágók és bélyegek

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk