Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

MEGA rozsdamentes acél edény 30 l

MEGA rozsdamentes acél edény 30 l

Részletes termékleírás
52 200 Ft 43 140 Ft ÁFA nélkül
MEGA rozsdamentes acél edény 30 l
MEGA rozsdamentes acél edény 30 l
Elérhetőség: Szállítás 7-10 napon belül
Ár: 52 200 Ft

MEGA rozsdamentes acél edény 30 l

Univerzális rozsdamentes acél gasztroedény termikus aljjal, amely nem használható indukciós lemezen. A termék átmérője 40 cm, magassága 26 cm. A népszerű rozsdamentes acél nem veszélyes anyagból készül. A fogantyúval ellátott fedelet tartalmazza. A 30 literes rozsdamentes acél gasztroedény mosogatógépben mosható.

Súly (brutto) 4600 g
Térfogata 30000 ml
Anyag Rozsdamentes acél
A termék listázva van: Edények és fazekak
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 12. 12.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk