🌡️ Magas hőmérsékletek esetén korlátozjuk a romlandó alapanyagok - például csokoládé díszek, zsírok - szállítását. Ha érdekli ezek a termékek, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, és állapodjon meg a szállítási dátumról.🌡️
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Ehető fix piros egyszerű AZO mentes

Piros jelölő a sütemények, cupcakes és egyéb desszertek apró részleteinek rajzolásához.

Részletes termékleírás
Nem tartalmaz AZO festéket
1 855 Ft 1 535 Ft ÁFA nélkül
Ehető fix piros egyszerű AZO mentes
Ehető fix piros egyszerű AZO mentes
Elérhetőség: 2 héten belül készleten
Ár: 1 855 Ft

Piros jelölő a sütemények, cupcakes és egyéb desszertek apró részleteinek rajzolásához.

A piros filctoll alkalmas sütemények, cupcakes és egyéb desszertek apró részleteinek rajzolására. Tökéletesen tapad a bevonó és modellező anyagokhoz. A filctollral feliratokat vagy kis díszítést rajzolhat a macaroons-ra és a fehér jegesedéssel bevont mézeskalácsra. A piros jelölővel finom részleteket rajzolhat a babák és figurák felületére. Ez a szín alkalmas virágok rajzolására vagy a modellezett virágok dekorációjára. A piros lehet különböző témájú dartson készített gyümölcs, de autók, szívek, kerekek és egyéb díszek vagy csipke díszek is.

Ehető jelölő süteményekre, ostyákra stb. Való festéshez. AZO mentes = nem tartalmaz AZO színezékeket (E102, E104, E110, E122, E124, E129), amelyek hátrányosan befolyásolhatják a gyermekek figyelmét.

Szín Piros
A termék listázva van: Egyoldalas ehető fixek Červená potravinářská barviva a barvy

Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

Gyártó kijelentetés Nem tartalmaz AZO festékeket ( AZO free)

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk