Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Öt ehető fixből álló készlet

A termék értékesítése már nem történik meg
Öt ehető fixből álló készlet
Öt ehető fixből álló készlet
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 7 250 Ft 9 985 Ft -27%

Öt darabos ételjelző készlet  alapszínekben.

Használja ezt az öt darabos ehető ecsetkészletet a Wiltontól, hogy üzeneteket írjon és egyedi részleteket adjon hozzá desszertjeihez. Mindenki szívesen csatlakozik majd a mókához, és megrajzolja saját ehető mintáit. Az ecsetek puha hegyűek.

Fondantra való festésre használjuk - körvonalak, különböző finom díszítések. Ehető papíron is használhatóak.

A gyerekek örömmel díszítik majd saját süteményeiket.

A készlet a következő színeket tartalmazza:

  • piros
  • sárga
  • zöld
  • kék
  • narancssárga

Csomagolás: 5 x 1,8 gramm (9 gramm).

Összetevők: víz, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav (E330)), tartósítószer (nátrium-benzoát (E211)), színezékek (E102, E133, E110, E129).

 

Súly (brutto) 60 g
Nettó súly 9 g
Szín Piros, Kék, Narancssárga, Zöld, Sárga
A termék listázva van: Egyoldalas ehető fixek Červená potravinářská barviva a barvy
Wilton

Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk