Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Ehető papír Donald kacsa unokatestvéreivel- 1 ks

  Rakráron van 3 darab Csütörtökön lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  1 570 Ft 1 365 Ft ÁFA nélkül

  Ehető papír süteményre - Donald Duck unokatestvéreivel. Gofri dekoráció

  Daisy a Donald Duck motívumból minden kisfiút kedveli, akik szeretik ezt a meset. A tortához való rögzítéshez használjon speciális gélt, hogy a papír ne olvadjon el, és egyidejűleg nem színebbé tegye a színeket. A további dekorációhoz édességet használhat gyöngyökkel, színes tűgömbökkel, különböző geometriai formákkal és még sok másnal.

  Összetevők: burgonyakeményítő, gabonakeményítő, tejpor, teljes tej, cukor, aroma, édesített E954, E322 emulgeálószer (szója lecitin), E330 tartósítószer, E340 zselatinkészítmény, E100 szín, E120, E133, E153.

  Használat: Vigyen fel egy réteg vajkrémet a tortára, és nyomja meg az ehető papírt.

  A színesebb eredmény érdekében használja a Modecor gélt.

  Súly (brutto) 15 g
  Nettó súly 15 g
  Darabszám 1 csomagban 1 ks
  Party téma Mickey a Minnie Mouse
  Származási ország Olaszország
  A termék listázva van: Ehető papír, Témák

  Termékösszetétel

  Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Gluténtartalmú gabonafélék, Tej

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 09. 30.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 09. 30.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 09. 30.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Vegye együtt

  Ehető papír Donald kacsa unokatestvéreivel- 1 ks

  Ehető papír Donald kacsa…

  3 415 Ft
  Ehető papír Donald kacsa unokatestvéreivel- 1 ks

  Ehető papír Donald kacsa…

  3 670 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk