Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Kör sima száma 14, átmérője 35cm

Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Hétfőn lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
3 500 Ft 2 895 Ft ÁFA nélkül
Kör sima száma 14, átmérője 35cm
Kör sima száma 14, átmérője 35cm
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 3 500 Ft

Tartalmazunk - azaz. fokozatosan sima élű leválasztó lemezeket adunk hozzá. Minden termék újrafelhasználásra készült, ezért szilárd fehér műanyagból készül. Minden lemez négy alátétet tartalmaz az alsó oldalon, hogy a torta oszlopokat rögzítse, vagy egy tálca tálcát egyetlen süteményhez. Az ábrázoló fotó a terméktípusok választékát és méretét mutatja. Minden egyes dimenzió a termék nevében szerepel, és meghatározza a tálca átmérőjét. Használat után mossa le a terméket vízzel mosószerrel, és törölje papírtörlővel.

1db ára

A termék listázva van: Elválasztó tálcák - alátétek
Wilton

Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk