Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Beszúró Barbie baba - fekete hajú

Rakráron van 3 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 855 Ft 1 535 Ft ÁFA nélkül
Beszúró  Barbie baba - fekete hajú
Beszúró Barbie baba - fekete hajú
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 1 855 Ft

Barbie beszúró tortákra baba fekete hajú.

A félbaba alakja alkalmas a lányok tortára nagy szoknyák készítésére. Készítsünk egy tortát alakú kuglófot, amelyet krémmel, bevonóanyaggal, virágmintákkal, cukordíszítéssel és egyéb díszítésekkel borítanak, és csatolja az ábrát a torta tetejére. Kap egy babát, egy hatalmas ehető szoknyát, amely tele van díszekkel. Hozza létre a ruha felső részét a modellezésből vagy a bevonóanyagból.

Barbie ápolás baba tortákra. További díszítésre tervezték. Magasság kb. 12 cm.

Ez illeszkedik a Wilton Doll 3D formájához.

Party témája Barbie
A termék listázva van: Barbie, Lány torták, Emberi test, Torta beszúrók

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk