Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Elrendezési Gauge huzal 30. számú mérő - zöld

  ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
  Rakráron van > 5 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  Rendszeres ár 1 070 Ft
  AKCIÓ -17%
  885 Ft 735 Ft ÁFA nélkül
  Elrendezési Gauge huzal 30. számú mérő - zöld
  Elrendezési Gauge huzal 30. számú mérő - zöld
  Dostupnost: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 885 Ft 1 070 Ft -17%

  Különösen vékony elrendezési huzal, fonva sötétzöld virágos szalaggal.

  A huzal vastagsága 0,3 mm

  Hosszúság 36 cm

  Csomagolva 50 db

  Mennyiség - 1 csomag

  A fonott huzalok előnye, hogy az elrendezett részletek nem csúsznak.
  Csokrok vagy virágfüggönyök készítésének folyamata a következő: előkészítse a megfelelő számú huzalt a kívánt hosszúságban, és kezdje el összeállítani a csokor / függöny tengelyét. Rögzítse az egyes vezetékeket a megfelelő színű szalaggal. Minden huzal végén hurkot / hajlítást készítünk - a virág jobb stabilitása érdekében. A huzal szilárdságát a virág típusa szerint választják meg. A masszív virágoknak erősebb huzalra van szükségük, mint a kis virágoknál vagy több virágból álló virágoknál.

  Mivel a termék dekoratív jellegű, amikor desszertekre alkalmazzák, ivószalmát kell használni, beilleszteni a desszertbe, majd a készített dekorációt beragasztani.

  Szemléltető fotó a vastagságú vezetékekről az interneten.

  Súly (brutto) 15 g
  Nettó súly 15 g
  Szín Zöld
  A termék listázva van: Florisztikai és kötelező vezetékek

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 16.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 16.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 16.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk