🎁  MA AJÁNDÉK MINDEN MEGRENDELÉSHEZ: Ingyenes csomag 3 db FFP2 légzőkészülék 🎁 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Huzal 30-as szám - világos zöld

ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Rendszeres ár 1 255 Ft
AKCIÓ -15%
1 070 Ft 885 Ft ÁFA nélkül
Huzal 30-as szám - világos zöld
Huzal 30-as szám - világos zöld
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 1 070 Ft 1 255 Ft -15%

 

Extra vékony huzal, világos zöld virágos szalaggal.

A huzal vastagsága 0,3 mm

Hosszúság 36 cm

Csomagolt 50 db

Mennyiség - 1 pck.

A webes ábrán különböző vastagságú vezetékek képe látható.

A fonott huzalok előnye az, hogy az elrendezett részletek nem mennek le.
A csokrok vagy virágfüggönyök készítésének eljárása a következő: készítse el a megfelelő számú vezetéket a kívánt hosszúságban, és kezdje össze a csokor / csuklótengelyt. Rögzítse az egyes vezetékeket a megfelelő színes szalaggal. Az egyes huzalok végén hurkot / hajlítást készítünk - a jobb virágstabilitás érdekében. A huzal erősségét a virág típusától, az erősebb huzalt igénylő hatalmas virágoktól függően választják ki, mint a többszörös virágból álló szirmok vagy virágok.

Mivel a termék dekoratív jellegű, a desszertekhez alkalmazandó ivószalagot kell használni, hogy azt desszertbe helyezze, majd a létrehozott díszítéshez ragadjon.

 

Súly (brutto) 15 g
Nettó súly 15 g
Szín Zöld
A termék listázva van: Florisztikai és kötelező vezetékek

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk