Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Huzal 30-as szám - világos zöld

  ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
  Rakráron van > 5 darab Hétfőn lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  Rendszeres ár 1 215 Ft
  AKCIÓ -15%
  1 030 Ft 855 Ft ÁFA nélkül
  Huzal 30-as szám - világos zöld
  Huzal 30-as szám - világos zöld
  Dostupnost: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 1 030 Ft 1 215 Ft -15%

   

  Extra vékony huzal, világos zöld virágos szalaggal.

  A huzal vastagsága 0,3 mm

  Hosszúság 36 cm

  Csomagolt 50 db

  Mennyiség - 1 pck.

  A webes ábrán különböző vastagságú vezetékek képe látható.

  A fonott huzalok előnye az, hogy az elrendezett részletek nem mennek le.
  A csokrok vagy virágfüggönyök készítésének eljárása a következő: készítse el a megfelelő számú vezetéket a kívánt hosszúságban, és kezdje össze a csokor / csuklótengelyt. Rögzítse az egyes vezetékeket a megfelelő színes szalaggal. Az egyes huzalok végén hurkot / hajlítást készítünk - a jobb virágstabilitás érdekében. A huzal erősségét a virág típusától, az erősebb huzalt igénylő hatalmas virágoktól függően választják ki, mint a többszörös virágból álló szirmok vagy virágok.

  Mivel a termék dekoratív jellegű, a desszertekhez alkalmazandó ivószalagot kell használni, hogy azt desszertbe helyezze, majd a létrehozott díszítéshez ragadjon.

   

  Súly (brutto) 15 g
  Nettó súly 15 g
  Szín Zöld
  A termék listázva van: Florisztikai és kötelező vezetékek

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk