Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Lime Green ProGel - professzionális gélfesték tubusban (zöld)

Felhatalmazott eladó
Nem tartalmaz gentechnológiával módosított anagyot Alkalmas vegán és vegetariánoknak Kóser
Rakráron van > 5 darab Hétfőn 07. 22. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 900 Ft 2 395 Ft ÁFA nélkül
Lime Green ProGel - professzionális gélfesték tubusban (zöld)
Lime Green ProGel - professzionális gélfesték tubusban (zöld)
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 2 900 Ft
Lime Green ProGel - professzionális gélfesték tubusban (zöld)

Gélá professzionálisálná koncentráltá festék tubusban színezésá inškerý cukorágörögý nyersanyagok - bevonatá , modellezésí tömegek, má szavaké véré mi, bí lkové (vérá vadászaté) mázak, izomalt, &scaroné habok, stb. A színezékek összetétele a vegetáriánusok és a gluténmentes diéták számára is megfelelő. A festékek összetétele glicerinből, oxidból, propilénglikolból, szilikonfestékekből áll:E133 és E102. Ajánlotté aáfedelekání 3g szín  per 1 kg tömeg.Ár darabonként

Súly:25g

 

Súly (brutto) 52 g
Nettó súly 25 g
Szín Zöld
Származási ország Egyesült Királyság
A termék listázva van: Gél (paszta) festékek Koncentrált gél festékek Étel festékek és színek Gél festékek Zelená potravinářská barviva a barvy

Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

Gyártó kijelentetés Anélkül, genetikailag módosított összetevőket (GMO-mentes), Alkalmas vegetáriánusok számára, Kóser (kosher)
Rainbow Dust

A szivárványos por-színekben (angliai Rainbow Dust Colors) valódi szakemberek vannak a színdíszek, az élelmiszer-színezékek és a sütemények készítésére és sütésére szolgáló alapanyagok területén. „Biztonságos és helyi beszállítói jóváhagyás” (SALSA) tanúsítvánnyal rendelkezik, amely az Egyesült Királyság élelmiszer-biztonsági szabványa, amelyet csak azoknak a top gyártóknak adnak ki, akik többször bizonyították képességüket biztonságos és legális élelmiszerek előállítására.

Eshopunkban az AZO FREE festékeket részesítjük előnyben. Mi ez?

Ha a terméket AZO FREE vagy rövidített AZ névvel látják el, vagy a készítményben a következő festékek egyikét nem találja, akkor ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz azo-színezékeket Tartrazine E102, kinolin-sárga SY E104, Sárga SY E110, Azorubin E122, Ponceau 4R E124, Allura Red E129. Ezek az anyagok hátrányosan befolyásolhatják a gyermekek aktivitását és figyelmét.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 07. 22.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 07. 22.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 07. 22.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk