Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Türkiz gél ételfesték - Turquise 25 g

Utolsó a raktárba
Kóser
Rakráron van 1 darab Hétfőn 05. 23. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 255 Ft 1 865 Ft ÁFA nélkül
Türkiz gél ételfesték - Turquise 25 g
Türkiz gél ételfesték - Turquise 25 g
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 2 255 Ft

Sugarflair Turquise türkizkék ételfesték bevonatok, modellezőmasszák, makarónik és egyéb desszertek színezésére, vízbázisú élelmiszerekhez alkalmas.

A Sugarflair koncentrált gél színei gyönyörű természetes színeket adnak a marcipánhoz és a fondanthoz.

A türkizkék marcipán, smartflex, gumipaszta és más bevonó- és modellezőanyagok színezésére használható. A formázandó massza nagyobb sűrűségének és rugalmasságának elérése érdekében célszerű Tylo port hozzáadni. A színt összekeverheti egy kis mennyiségű alkohollal, és ecsettel bevonhatja vele a modellező- és bevonóanyagok felületét. Adjon hozzá meszelést, hogy világosabbá tegye a színt.

A kék-zöld türkiz alkalmas díszítő tömegek befejező tömegéhez dekoratív virágokhoz, csipkékhez, masnikhoz, modellautókhoz és más 3D-s és áttört figurákhoz. A zselés ehető festékkel a gyermektortákat is feldobhatja, az autós témájú úri tortákon pedig autómodelleket színezhet, vagy feliratokkal és egyéb formákkal díszítheti a torta felületét.

Türkiz színű festékkel kiegészítheted a Frozen torta témájára épülő ehető dekorációkat. A színt krémekhez és piskótákhoz is hozzá lehet adni. A színt makarónik színezésére is használhatja. A szín gluténmentes, így alkalmas a coeliakiásoknak szánt süteményekben való felhasználásra.

Koncentrált gélszínező, amely alkalmas tömegek színezésére - pl. cukormáz, bevonó- és modellezőmasszák. A festéket fogpiszkálóval vigyük fel, de mindig tiszta fogpiszkálót használjunk.

Használati utasítás: egy tiszta koktélpálcikával vagy valami hasonlóval vigyen fel egy kis mennyiségű pasztát, majd gyúrja jól össze, amíg a marcipán/fondant teljesen el nem színeződik. A gazdagabb szín érdekében adjon hozzá több pasztaszínt.

A színezék maximális mennyisége legfeljebb 200 mg/1 kg termék.

Összetevők: Glicerin E422, propilénglikol, E551, élelmiszer-színezék (E133, E102). Zsírmentes, kóser.

Alkalmas minden vizes alapú élelmiszerhez.

Súly (brutto) 34 g
Nettó súly 25 g
Szín Kékeszöld
A termék listázva van: Gél (paszta) festékek, Koncentrált gél festékek

Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

Gyártó kijelentetés Kóser (kosher)

Eshopunkban az AZO FREE festékeket részesítjük előnyben. Mi ez?

Ha a terméket AZO FREE vagy rövidített AZ névvel látják el, vagy a készítményben a következő festékek egyikét nem találja, akkor ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz azo-színezékeket Tartrazine E102, kinolin-sárga SY E104, Sárga SY E110, Azorubin E122, Ponceau 4R E124, Allura Red E129. Ezek az anyagok hátrányosan befolyásolhatják a gyermekek aktivitását és figyelmét.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) Hétfőn 05. 23.
Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) Hétfőn 05. 23.
Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) Hétfőn 05. 23.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk