Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Hélium léggömbökbe- eldobható tartály 250 l (kb. 30 lufira)

  Hélium léggömbökbe- eldobható tartály 250 l (kb. 30 lufira)

  Részletes termékleírás
  Rakráron van 2 darab Hétfőn lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  12 845 Ft 10 615 Ft ÁFA nélkül
  Hélium léggömbökbe- eldobható tartály 250 l (kb. 30 lufira)
  Hélium léggömbökbe- eldobható tartály 250 l (kb. 30 lufira)
  Dostupnost: Rakráron van 2 darab
  Ár: 12 845 Ft

  Hélium léggömbökbe- eldobható tartály 250 l (kb. 30 lufira)

  BALÓN HÉLIUM BALOONGAZ - 7 literes víztartalmú egyszer használatos nyomástartó edény, 250 l tömörített héliumot tartalmaz. A palack súlya 1,95 kg, magassága 360 mm. A BALOONGAZ hélium 99% tisztaságú héliumot tartalmaz. Ez a gáztartalom 30 latex léggömböt felfúj, 23 cm átmérőjű. A léggömbök nem tartoznak ide, de üzletünkben könnyedén kiválaszthat gyönyörű felfújható léggömböket.

  A hélium mostantól minden jobb ünneplés vagy párt elengedhetetlen része. A palackban lévő héliummal könnyedén és könnyedén felfújhatja a gumi léggömböket latextel, amely körülbelül 5 órán keresztül repül, vagy felfújhatja kedvenc fólia léggömbjeit, és felejthetetlen dekorációval lesz nemcsak a parti, hanem annak után is. Ez a töltött fóliagömb több napig is eltarthat, és többször is kitölthető. Ha meg akarja hosszabbítani a léggömbök élettartamát, adhat hozzá egy speciális gélt a repülő léggömbök meghosszabbításához.

  A héliumot az emberek szórakoztatják a környéket és magukat hangjuk megváltoztatásával. Héliumban a hang háromszor gyorsabban terjed, mint a normál, a hang olyan jelentõsen megváltozik. Amíg a hélium el nem tűnik ...

  A praktikusan zárható hélium henger eldobható, könnyen használható és könnyen kezelhető! A tartály tartalmát legalább 6 hónapig lehet tárolni, amikor a tartályszelep teljesen be van zárva.

  CSAK GLS VAGY SZEMÉLYI GYŰJTEMÉNY SZÁLLÍTÁSI MÓDSZERE raktárunkban.

  Súly (brutto) 2505 g
  A termék listázva van: Hélium léggömbökre

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk