Csomagokat korlátozás nélkül szállítunk! Koronavírus hírok.

Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Ízesítő paszta rágógumi ízzel - 120 g

  Felhatalmazott eladó
  Rakráron van > 5 darab Kedden lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  2 215 Ft 1 830 Ft ÁFA nélkül

  Kék ízesítő paszta rágógumi ízzel - 120 g

  Ez a rágógumi ízesítő paszta hatalmas ízű és ideális, ha a vendégek szó szerint szeretik a krémeket, fagylaltot vagy bevonóanyagokat.

  Az ízesítő paszta hőstabil, így hozzáadható a tésztához és süthető. Ideálisak egy finom házon belüli íz hozzáadására a piskóta tésztához vagy hasonló könnyű tésztához. Adja hozzá az ajánlott adagot a tésztához - kb. 30 g / 500 g tömeg. Ha magas hőmérsékleten (200 ° C felett) süt, adjon hozzá még egy kicsit, az aroma "süt" és gyengül. A tésztát hozzá is adhatja a csokoládé ganache-hez.

  Ajánlott adagolás: 30–500 g

  Tartalom: 120 g

  Szín: kék

  Súly (brutto) 120 g
  Nettó súly 120 g
  Szín Kék
  A termék listázva van: Étel aromák, Fagylaltok, Ízesítő paszták és összetevők

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 1194 kJ
  Energiaérték 285 kcal
  Szénhidrátok 62,2 g
  - ebből cukok 62,2 g

  Termékösszetétel

  Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Tojás, Tej, Diók (mandula, dió)
  FunCakes

  A FunCakes márkát 2009 februárjában alapították. A cég a NewCakes BV részét képezi, amely Wormer-ben található, Hollandia északi részén. A FunCakes alapanyagok és termékek széles skáláját forgalmazza sütemények, muffinok és egyéb finomságok sütésére, díszítésére és bevonására. Kínálatunkban megtalálhatók a különösen népszerű színes hengerelt fondantok és marcipánok, valamint az étkezési színezékek, a por és a gél, valamint a különleges táplálkozáshoz egyre népszerűbb keverékek - gluténmentes, csökkentett laktóz- vagy cukortartalommal.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu-nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu-nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 07.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 07.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 07.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Vegye együtt

  Ízesítő paszta rágógumi ízzel - 120 g

  Ízesítő paszta rágógumi ízzel…

  3 450 Ft
  Ízesítő paszta rágógumi ízzel - 120 g

  Ízesítő paszta rágógumi ízzel…

  3 450 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk