Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Málna ízesítő paszta- 200 g

Rakráron van 3 darab Hétfőn lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 415 Ft 2 100 Ft ÁFA nélkül
Málna ízesítő paszta- 200 g
Málna ízesítő paszta- 200 g
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 2 415 Ft

Azok, akik szeretik a minőségi terméket, minden bizonnyal örömmel fogadják ezt a vastag, málna ízesítésű paszta darabokat. Használhatja krémes alapokban, krémekben, sajttortakon, vagy a friss gyümölcsök kiemelésére a fagylaltban és a zselében.

Csomagolva egy tálcába, 200 g reteszeléssel, 50 g paszta adagolása 1 kg alapra.

Összetevők: cukor, glükózszirup, fagyasztott málna (15%), víz, savasságszabályozó-citromsav, almasav, színezékek - antocianinok, ammónia karamell, aroma, sűrítő-pektin.

Súly (brutto) 200 g
Nettó súly 200 g
Íz (aroma) Málna
A termék listázva van: Ízesítő paszták és aromák, Fagylaltok, Ízesítő paszták és összetevők, Fagylaltok

Átlagos tápanyagértékek 100 g

Energiaérték 1042 kJ
Energiaérték 245 kcal
Teljes zsírtartalom 0.1 g
Szénhidrátok 61 g
- ebből cukok 43 g
0.02 g

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk