Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Pisztácia paszta dió darabbal 250 g

  Pisztácia ízesítőkrém krémekhez, töltelékekhez, tejszínhabra

  Részletes termékleírás
  Nem tartalmaz gentechnológiával módosított anagyot
  Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  Ezt a terméket lehet vásárolni kedvezményeb áron nagyobb csomagban
  2 845 Ft 2 470 Ft ÁFA nélkül

  Pisztácia ízesítőkrém krémekhez, töltelékekhez, tejszínhabra

  Ízesítő paszta darab mogyoróval - egy másik gyógyszer a cukrászok számára. A vajkrémek, felvert krémek, habok és praliné-töltelékek minden változatának aromazésére szolgál.

  Nem genetikailag módosított alapanyagokból származik.

  Súly: 250 g

  Eljárás - 50-70 g paszta 1 liter krémmel vagy tejszínnel. Óvatosan keverje meg, lassan, hogy elkerülje a korbácsolódást. A felvert tejszínhabokat keverjük össze az alapkeverékkel, majd keverjük össze a felvert tejszínhabot (lássa az alapokat).

  Súly (brutto) 250 g
  Nettó súly 250 g
  Íz (aroma) Pisztácia
  A termék listázva van: Ízesítő paszták és aromák, Fagylaltok, Ízesítő paszták és összetevők, Fagylaltok

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 1400 kJ
  Energiaérték 332 kcal
  Teljes zsírtartalom 7,5 g
  - ebből telített zsírsavak 0,9 g
  Szénhidrátok 66 g
  - ebből cukok 48 g
  Fehérje 3,2 g
  0,01 g

  Termékösszetétel

  Cukor, növényi olajok (pálma, napraforgó különféle arányokban), pisztácia, mandula, emulgeálószer: szója lecitin, teljesen megszilárdult pálmazsír, színek: E100, E132, aroma.

  Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Tojás, Diók (mandula, dió)

  Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

  Gyártó kijelentetés Anélkül, genetikailag módosított összetevőket (GMO-mentes)

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 09. 30.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 09. 30.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 09. 30.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Vegye együtt

  Pisztácia paszta dió darabbal 250 g

  Pisztácia paszta dió darabbal…

  4 500 Ft

  Hasonló termék

  2 845 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk