Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Vad eper ízesítő paszta- 200 g

Eperpaszta fagylaltok, krémek, tejszínhab ízesítésére erdei eperrel.

Részletes termékleírás
2 195 Ft 1 910 Ft ÁFA nélkül
Vad eper ízesítő paszta- 200 g
Vad eper ízesítő paszta- 200 g
Elérhetőség: 2 héten belül készleten
Ár: 2 195 Ft

Eperpaszta fagylaltok, krémek, tejszínhab ízesítésére erdei eperrel.

Sűrű fűszerező paszta krémekben, fagylaltokban és felvert krémekben történő alkalmazáshoz, ahol az adag 60 g / 1 kg alap.

Csomagolva 200 g-os tálcában.

Készült: Olaszország

Súly (brutto) 200 g
Nettó súly 200 g
Íz (aroma) Eper
Szín Piros
A termék listázva van: Ízesítő paszták és aromák, Fagylaltok, Ízesítő paszták és összetevők, Összetevők és fűszerek, Fagylaltok

Átlagos tápanyagértékek 100 g

Energiaérték 1088 kJ
Energiaérték 256 kcal
Szénhidrátok 64 g
- ebből cukok 55 g
0.01 g

Termékösszetétel

Cukor, glükózszirup, fagyasztott eper, fagyasztott erdei szamóca (10%), savasságszabályozó citromsav, víz, eperlé - koncentrátum, epermag, aroma, sűrítők - pektin, taragumi, szín - ammónia karamell, antyianák, annatto.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk