Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Gyermek ördög jelmez farokkal (M)

Ördög jelmez egy igazi kisördögnek! A ruhát elöl flitterek díszítik, a vállakon pedig tűzvirágok. A szoknya TUTU stílusú, piros és fekete színben. A jelmez hátulját ördögfark díszíti. A jelmez a…

Részletes termékleírás
Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Pénteken 07. 08. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
5 600 Ft 4 630 Ft ÁFA nélkül
Gyermek ördög jelmez farokkal (M)
Gyermek ördög jelmez farokkal (M)
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 5 600 Ft
Ördög jelmez egy igazi kisördögnek! A ruhát elöl flitterek díszítik, a vállakon pedig tűzvirágok. A szoknya TUTU stílusú, piros és fekete színben. A jelmez hátulját ördögfark díszíti. A jelmez a fejpánton lévő szarvakkal és ördögi kesztyűvel egészül ki. Rémítsd meg barátaidat ebben a csodálatos jelmezben. Ez az M méretű jelmez 6-8 éves (116-128 cm) lányoknak való. A jelmez nem tartalmaz vasvillát. Ördög jelmez egy igazi kisördögnek! A ruhát elöl flitterek díszítik, a vállakon pedig tűzvirágok. A szoknya TUTU stílusú, piros és fekete színben. A jelmez hátulját ördögfark díszíti. A jelmez a fejpánton lévő szarvakkal és ördögi kesztyűvel egészül ki. Rémítsd meg barátaidat ebben a csodálatos jelmezben. Ez az M méretű jelmez 6-8 éves (116-128 cm) lányoknak való. A jelmez nem tartalmaz vasvillát.
A termék listázva van: Maszkok és jelmezek Karácsony
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) Pénteken 07. 08.
Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) Pénteken 07. 08.
Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) Pénteken 07. 08.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk