Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Miklós kis sütőmaró

Rakráron van 2 darab Hétfőn lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
630 Ft 520 Ft ÁFA nélkül
Miklós kis sütőmaró
Miklós kis sütőmaró
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 630 Ft

Miklós kis kiszúró

Kiszúró megteremti Mikulás alakját a zsírosodásból, kekszből, mézeskalácsból és más tésztákból, amelyeket sütés után krémekkel, dzsemekkel, mogyorós kenyérrel és más édes kenyérrel süthetnek. Díszítse a ragasztott formákat csokoládé öntettel, fehér porcelánnal, cukor hinti, dió stb. A vágók segítségével vághat dekoratív formákat a modellező és bevonó anyagokból. A Miklós vágó eredeti formájú sütiket és kekszeket készít, amelyeket ajándékokkal adhat gyermekeinek.

Ónból készült. Méreteket lásd a képen.

  • mosogatógépben nem mosható
Áru alkalmas használatra mosogatógépben nem mosható
A termék listázva van: Karácsonyi kiszúrók, Karácsony

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk