Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Kör kenyér forma - kelesztó (0,75 kg)

  Kerek forma származású ropogós kerek kenyér. Kézzel készített. Átmérő: 21 cm, magassága 7 cm. A kenyér hozzávetőleges súlya 0,75 kg

  Részletes termékleírás
  Rakráron van > 5 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  5 270 Ft 4 355 Ft ÁFA nélkül
  Kör kenyér forma - kelesztó (0,75 kg)
  Kör kenyér forma - kelesztó (0,75 kg)
  Dostupnost: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 5 270 Ft

  Kerek forma származású ropogós kerek kenyér. Kézzel készített. Átmérő: 21 cm, magassága 7 cm. A kenyér hozzávetőleges súlya 0,75 kg

  PEDIG forma

  Átmérő: 21 cm (kenyér alja), 13 cm (kenyér teteje)
  Magasság: 7 cm
  A törzskönyv kézzel kalapált, csak a kenyér tészta emelésére szolgál, és nem tartozik a kemencébe. Körülbelül háromnegyed kenyér előállítására alkalmas. A liszt hozzávetőleges mennyisége 350 g (az általunk megadott kenyérméretek sütve vannak, a liszt mindig körülbelül fele). Mindenesetre előzetesen meg kell vizsgálni a sálak kapacitását, mivel minden sál egy kiszivárgott kézműves darab, és mindenekelőtt minden kenyér és liszt különbözik. Hasonlóképpen, különbség van az élesztő kenyér és a savanyú kenyér között. A kenyérsütés szép tevékenység, ám senki sem garantálja, hogy az első kenyér tökéletes lesz, még akkor is, ha szívedből kívánjuk. Csak meg akar próbálni ...

  az első kenyér lesz a legtökéletesebb, még akkor is, ha szívedből kívánjuk. Csak meg akar próbálni ...

  Hogyan kell dolgozni kenyérkendővel?

  A varrott ruha természetes anyagból készül, így előfordulhat, hogy a rudak közötti hézagok egyenetlenek, de ez nem jelent hibát, éppen ellenkezőleg, mindegyik ruha eredeti, eredeti formája pedig a kenyérnek egyedi mintát és tipikus mintát ad. A ruhadarab használata előtt öntse bele a lisztet az ízületekbe. Vigyázzon arra, hogy a liszt kiürülhessen a repedésekből, ezért ürítse ki a ruhát például egy fémlemezre, egy tekercsre vagy egy mosogatóba, hogy ne feleslegesen festse be a munkaterületet liszttel.

  Helyezze a tésztát a kendőbe, és hagyja felkelni. Sütés előtt hajtsa óvatosan le a kenyeret, és vágja le, hogy „törje” a kívánt helyre. Ne mossa le a köpenyt, hogy ne rothadjon. Csak porolni és rázni.

  • mosogatógépben nem mosható
  Súly (brutto) 300 g
  Áru alkalmas használatra mosogatógépben nem mosható
  A termék listázva van: Kelesztő és kenyér formák

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 16.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 16.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 16.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk