Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Kenó kés hajlított hegyes hegyével

  Rakráron van 3 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  2 130 Ft 1 760 Ft ÁFA nélkül

  Kenó kés hajlított hegyes hegyével

  Kés segítségével kenje el a krémeket és a feltéteket mártogatóságra, szeletekre és mini desszertekre. Ez segít simítani a csokoládé ganache-t a cupcakes-on. A csokoládé máz és a tejszín simítása előtt tegye a kést forró vízbe, hogy melegítse. Ezután törölje le a kést egy törülközővel. A hegyes véggel eljuthat a sütemények és a desszertek keskeny területeire. Részletes munkát készít a cupcakes és a mini desszertek készítéséről.

  Ívelt tésztakanál (kés) hegyes hegyével kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, ergonómikus műanyag fogantyúval. Alkalmas krémek, lekvár, a torta felületére, meleg csokoládé kenésére és eloszlatására a torta bevonásakor, a szabálytalanságok kiegyenlítésére. Szükség van minden sütőt szerető vagy szerelmes felszerelésében.

  Szín: ezüst / fekete

  Anyag: rozsdamentes acél / műanyag

  méretei:

  A rozsdamentes felület hossza: 7,5 cm
  Teljes hossz: 22 cm

  A termék listázva van: Kések

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 09. 30.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 09. 30.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 09. 30.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Lépjen kapcsolatba velünk