AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

  Kenó kés hajlított hegyes hegyével

  Rakráron van > 5 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  2 145 Ft 1 770 Ft ÁFA nélkül
  Kenó kés hajlított hegyes hegyével
  Kenó kés hajlított hegyes hegyével
  Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 2 145 Ft

  Kenó kés hajlított hegyes hegyével

  Kés segítségével kenje el a krémeket és a feltéteket mártogatóságra, szeletekre és mini desszertekre. Ez segít simítani a csokoládé ganache-t a cupcakes-on. A csokoládé máz és a tejszín simítása előtt tegye a kést forró vízbe, hogy melegítse. Ezután törölje le a kést egy törülközővel. A hegyes véggel eljuthat a sütemények és a desszertek keskeny területeire. Részletes munkát készít a cupcakes és a mini desszertek készítéséről.

  Ívelt tésztakanál (kés) hegyes hegyével kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, ergonómikus műanyag fogantyúval. Alkalmas krémek, lekvár, a torta felületére, meleg csokoládé kenésére és eloszlatására a torta bevonásakor, a szabálytalanságok kiegyenlítésére. Szükség van minden sütőt szerető vagy szerelmes felszerelésében.

  Szín: ezüst / fekete

  Anyag: rozsdamentes acél / műanyag

  méretei:

  A rozsdamentes felület hossza: 7,5 cm
  Teljes hossz: 22 cm

  A termék listázva van: Kések

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk