Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Tortafűrész fogazott pengével

  Tortafűrész fogazott pengével

  Részletes termékleírás
  Rakráron van > 5 darab Hétfőn lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  Rendszeres ár 2 985 Ft
  AKCIÓ -28%
  2 145 Ft 1 770 Ft ÁFA nélkül
  Tortafűrész fogazott pengével
  Tortafűrész fogazott pengével
  Dostupnost: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 2 145 Ft 2 985 Ft -28%

  Tortafűrész fogazott pengével

  A fűrész megkönnyíti a sütemények szeletelésével történő munkáját. Válassza ki a szekrény kívánt szilárdságát, és egyszerűen mozgassa a fűrészt a szekrény belsejében lengéssel. Ezenkívül a fűrész segíthet a padló egyenletes magasságának kiegyenlítésében.

  Fűrész, amely legfeljebb 29 cm átmérőjű és 9 cm magas süteményekhez használható. Állítható magasságú fűrészlap. Javasoljuk, hogy kerek csúszóformát is vásároljon együtt.

  Kettős fűrészt kínálunk a kurpusy számára egy zsinórral.

  A fogaskerek segít pontosan és nagyon könnyen vágni a sült tortát. 9 különböző magasságba állíthatja.

  Anyag: rozsdamentes acél

  Méretek 31x11 cm

  A termék listázva van: Kések

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk