Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Bianca - keveréket laszkonok (medvetalp) 500 g

  Rakráron van > 5 darab Hétfőn lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  Ezt a terméket lehet vásárolni kedvezményeb áron nagyobb csomagban
  1 055 Ft 920 Ft ÁFA nélkül
  Bianca - keveréket laszkonok (medvetalp) 500 g
  Bianca - keveréket laszkonok (medvetalp) 500 g
  Dostupnost: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 1 055 Ft

  Bianca keverékkel való munka nagyon egyszerű: keverje össze 1 rész keveréket, 1 rész cukorkristályt és 1 rész vizet. Habverjük 3 percig. A legmagasabb ponton ezúttal még 1 cukrot ad hozzá a liszthez és 1 rész kókuszdióhoz (vagy diófélékhez), és még egy percig keverje fel. A keveréket szétszereljük egy enyhén zsírozott sütőlapra, és süssük 150 ° C-on 2 percig, majd szárítsuk 100 ° C-on kb. + - 45 percig, az alak méretétől függően.

  Kiválóan alkalmas fonók, hósütemények gyors előállítására, töltött vagy cukorral.

  Egyéb receptek:

  hó tészta

  200 g Bianca
  200 g cukorkristály
  200 g víz (hideg)
  200 g cukorliszt
  Az összes összetevőt, a porcukor kivételével, kikeverje kb. 6 perc Ezután, amíg a gép lassan működik, adjuk hozzá a porcukrot, és tesszi a szükséges alakokat a tepsire, zsákkal és egy vágott diszítőcsővel.

  Sütési idő és hőmérséklet: kb. 3-5 perc 150 ° C-on, majd 90-100 ° C-on szárítsa 30-45 percig, az alak méretétől függően.

  Súly (brutto) 500 g
  Nettó súly 500 g
  A termék listázva van: Keverékek és készítmények

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 1647 kJ
  Energiaérték 393 kcal
  Teljes zsírtartalom 0, g
  Szénhidrátok 89.2 g
  - ebből cukok 88.88 g
  Fehérje 8.20 g
  Rost 0.50 g
  0.7 g

  Termékösszetétel

  Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Tojás

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk